Saturday, November 17, 2012

Gala Mireasa pentru fiul meu din 17 noiembrie 2012

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 17 noiembrie 2012. Din nou s-au facut nominalizari de baieti. Afla mai jos care au fost nominalizarile fetelor la Gala Mireasa pentru fiul meu de azi. Astfel:

Liliana, Cristina, Lorena si Madalina i-au nominalizat pe George si Virgil. Stefania i-a nominalizat pe Florin si Razvan. Cornelia si Andreea i-au nominalizat pe Razvan si Virgil. 

George le-a rugat pe fete sa-l nominalizeze sa plece. Virgil s-a ofticat din nou ca a fost nominalizat. Razvan nu a comentat. Baietii propusi spre eliminare sunt Razvan, Virgil, Florin si George.


Modelele Lorendana Chivu, Sanziana Buruiana, Florentina Bosnac si Cristina Pana au fost in platoul Mpfm si vor participa la activitatile baietilor.pentru a testa reactiile concurentilor in relatia cu alte persoane. Se testeaza increderea de fapt. Fetele au ales pentru partenerii lor cate o fata.
Cornelia a ales-o pe Florentina (Dragos se intalneste cu ea, dar si cu Cristina, pe care a ales-o el). Andreea a ales-o pe Sanziana, la fel si Cosmin deci el se va intalni doar cu ea. Cristina a ales-o pe Cristina Pana,el nu mai stiu pe cine dar are 2 intalniri. Lorena pe Lorendana.Maricel se va intalni cu Lorenda Chivu.
Mireasa pentru fiul meu meu de la ora 17:00. Din cauza faptului ca Lorena si Maricel s-au certat din cauza Loredanei Chivu, nu s-au mai anuntat titlurile de Mireasa si Mama saptamanii. Care vor fi baietii propusi spre eliminare, vom afla luni, in emisiunea de dimineata.




Articole similare:






1 comments:

  1. nu stiu de ce se oftica Virgil si tine cu tot dinadinsul sa ramana in casa doar nu are cuplu iar George ar fi bine sa fie votat sa plece

    ReplyDelete