Wednesday, December 12, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 12 decembrie 2012

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 12 decembrie 2012. O sa incep cu emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 11:50. De la o discutie banala, de la barfe si o eventuala cearta, Lorena si Madalina s-au suparat. Se pare ca Lorena chiar o considera cea mai buna prietena, insa Madalina e mai sceptica.

Si bineinteles ca s-au reinceput discutiile referitoare la afirmatiile lui Alin de ieri referitoare la job-ul lui George si altele. Sa stiti ca acest subiect a afectat-o pe Stefania care a spus ca nu o mai intereseaza George sub nici o forma. Pentru ca i-a ascuns acel lucru, cu care ea nu este de acord.

Mireasa pentru fiul meu emisiunea din 12 decembrie de la 14:00. Dupa cum am spus intr-un alt articol, Stefania si-a schimbat atitudinea la 180 de grade fata de George. Spune ca ea considera ca ceea ce a facut George in trecut este dezonorant si daca ar fi fost casatorita cu el, ar fi divortat. Nici familia lui George nu a stiut cu ce se ocupa el. Cert este ca Stefania nu mai este interesata de George. Printre altele, Virgil i-a spus Madalinei ca este urata. Se pare ca totusi George si Virgil nu mancau si gateau singuri, ci impreuna cu Stefania, dar au uitat sa-i pomeneasca numele.




Articole similare:






2 comments:

  1. comportamentul Madalinei este al copilului ce a supt la doua mame. ramane cu educatia neterminata si nu inteleg atitudinea stafului emisiunii de a accepta aroganta, intrigile si impertinentele ei. pentru rating? emisiunea incepe sa cada in derizoriu. de ce este acceptat un concurent de 36 ani si apoi lasat sa fie umilit de tineri care nu dovedesc cumpatare, buna crestere, maturitate... cu dreptul de a fi respectati ne nastem, nu-l dobindim. faptul ca se permite ridiculizarea, rastalmacirea. nu cred ca ridica stacheta emisiunii, ci mai degraba o trece in categoria emisiunilor de scandal sau format ziar descandal. cit priveste orientarea lui George, cred ca sinceritatea costa scump, iar afirmatia lui Alin ca fiind in casa nu poate sa tina pentru el ceea ce vede si aude dovedeste imaturitate. in viata de zi cu zi daca am spune tuturor ceea ce gindim sincer despre ei si am dezvalui confidentele care ni se fac am trai intr-un continuu conflict acasa, la servici, in autobuz, etc. nu ingradesc dreptul la libera exprimare, la a fi natural, spontan, critic permisivitatea de care dau dovada realizatorii emisiunii in ceea ce priveste conduita concurentilor(vocabular suburban, cinism, discreditarile si discriminarile la care se supun concurentii intre ei sub umbrela si cu consimtamintul redactiei). Asta este societatea catre care ne indreptam?

    ReplyDelete
  2. Adevarat,emisiunea cade in derizoriu ,pe zi ce trece!La fiecare editie noua,ne crucim de mirare,pe ce criterii fanteziste,selectioneaza "onorata comisie",pe acesti concurenti,care sub nici-o forma nu pot fi exemple pentru tinerii de acasa!Fetele,cu "bube"in cap,iar baietii,mai toti,cu veleitati de "smecherasi de cartier (sau comuna)!Spor la treaba ,d-na Vaida !

    ReplyDelete