Wednesday, January 16, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 16 ianuarie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 16 ianuarie 2013. Astazi este ziua doamnei Stefana, asa ca noi i uram un calduros La Multi Ani, sa fie fericita si sanatoasa. Familia Corneliei i-a trimis cateva ganduri bune.Frumos din partea lor.
Maricel a ramas fara bani si s-a imprumutat de la Razvan pentru cadoul doamnei Stefana si a lui Dragos. Dragos crede ca daca era vorba despre alt concurent, nu se punea astfel problema si nu discuta despre lipsa banilor. Dragos nu vrea cadouri de la Razvan, Maricel, Lorena si Florentina, desi acestia deja au pus bani la cadoul doamnei Stefana. Dar Cornelia nu le-a pus pe lista pe Lorena si Florentina, cele doua au aflat acum in direct.

Si se pare ca Florentina a fost singura care nu i-a spus La Multi Ani doamnei Stefana.
Nu am putut sa nu observ cat de mult a vorbit Dragos in aceste 3 zile. Cred, de fapt sunt sigura ca acest lucru este din cauza faptului ca a obtinut locul 1 la baieti sambata.
A aparut si relurea Mireasa pentru fiul meu de la 14:00. Se pare ca Razvan nu o mai place pe Madalina pentru ca, considera ca s-a schimbat in rau. Cornelia a cazut, a tipat. Lorena, Maricel, Alin si Andreea au fost deranjati de reactiile celorlalti si de galagia. Cornelia crede ca din cauza ei s-a inchis usa. Nu mai incap in aceea casa toti.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment