Wednesday, February 27, 2013

Victor si Naricsa formeaza un cuplu

Labels:

De astazi este oficial .Victor si Naricsa formeaza un cuplu. In timp ce multe alte cupluri s-au destramat in casa Mireasa pentru fiul meu, altele noi se formeaza. Astfel, Narcisa si Victor, amandoi concurenti noi, astazi s-au tinut de mana si au declarat ca formeaza un cuplu. Din spusele celorlalti, cei doi s-au placut sau a fost ceva intre ei inca de la petrecerea de sambata trecuta. Se pare ca Narcisa nu i-a dat nici o sansa lui Razvan care a placut-o.

3 cupluri s-au destramat in competitia Mireasa pentru fiul meu. Maricel si Lorena, Cosmin si Cristina, Dragos si Cornelia. Cosmin si Cristina se vor impaca.
La Dragos si Cornelia este putin mai complicat, cei doi nu se inteleg bine pe partea de comunicare. Nu stiu daca se vor mai impaca.

Ce parere aveti?Se potrivesc? Vor rezista pana la final?




Articole similare:






2 comments:

  1. Da Cosmin Cristina se vor impaca caci vin nominalizarile si saraca trebuie sustinuta nu ,altfel iar se bosumfa,;niste FALSI ,aiurea dragoste tot timpul impunge nemultumiti unul de altul iar tromteta nu stie decat sa acuze si sa se lamenteze,needucata si limitata mult prea limitata ,nescolita ,lipsita de bun simt si total antipatica.

    ReplyDelete
  2. Da iata un cuplu care chiar au fost atractie din partea amandurora sper sa persiste Victor un baiat linistit iar Narcisa pare ca stie ce vrea si stie sa iubeasca eu ii voi sustine pentru finala,deocamdata sunt unici sinceri restul interesul poarta fesul turcilor falsi ,prefacuti apatici si mincinosi in frunte cu MINCINOASA Cristina care pune capac sentimentelor IOC.

    ReplyDelete