Wednesday, March 20, 2013

Fosta prietena a lui Dragos Mireasa pentru fiul meu

Labels:

Fosta prietena a lui Dragos Mireasa pentru fiul meu. Tin sa precizez ca sunt de parere ca trecutul trebuie sa ramana trecut si sa ne axam pe evolutia concurentilor la Mireasa pentru fiul meu. Insa cand acesta intervine si te macina curiozitate, mai cauti una, alta.
Si daca s-a vorbit despre fostul prieten al Florentinei, Petre, fosta iubita a lui George - Mirela, despre Samir al Corneliei, despre Maricel, fostul Lorenei, fostul Stelianei - Emil, fostul prieten al Andreei Mpfm ( despre care am auzit ca ar fi Bogdan Stelea Junior), de ce nu sa vorbim si despre fosta prietena a lui Dragos. Stiu ca el a declarat ca iubit-o mult si au avut o relatie lunga.

In grupul Mireasa pentru fiul meu de pe Facebook unde socializez si eu, a aparut o poza cu fosta prietena a lui Dragos. Frumusica foc Alina. Tot blonda:)
Sursa poza: Facebook.com




Articole similare:






4 comments:

  1. ii da clasa corneliei

    ReplyDelete
  2. E mult mai frumoasa si ma finuta decat Cornelia .Imi pare rau Dragos ca te-ai despartit de o asemenea fata.

    ReplyDelete
  3. Cu ce sa ii dea clasa nu are cu ce.Coco e de o mie de ori mai frumoasa si mai finuta.

    ReplyDelete
  4. Lorena faci un cuplu perfect cu George . George mama ta e o scumpa,va pup sa o tineti tot asa in continure si sa nu lasati sa va desparta nimic.Cristina si Dragos ma bucur ca v-ati impacat sa nu va mai certati niciodata.Coco esti o fata finuta si desteapta nu lasa ca cineva sa-si bata joc de tine si nu mai plange..va pup

    ReplyDelete