Saturday, March 30, 2013

Gala Mireasa pentru fiul meu din 30 martie 2013

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 30 martie 2013. In prima parte, Gala Mpfm de la ora 14:00 s-au facut nominalizari. Atat mamele, cat si fetele ne-au oferit cate doua numa.
Nominalizarile fetelor ;
Vanessa, Cristina, Lorena, Cornelia, Florentina, Andreea,Steliana - Florin si Andrei.
Narcisa si Andreea - Razvan si Florin.
Cei trei baieti propusi spre eliminare, Razvan, Florin si Andrei. Florin isi doreste sa paraseasca competitia.
Nominalizarile mamelor : 
Doamna Elena, Luminita, Stefana si Emilia - Vanessa si  Narcisa.
Doamna Maria - Florentina si Steliana.

Narcisa si Vanessa doresc sa paraseasca competitia. In cazul Narcisei, probabil vrea sa mai urce putin in top.
A venit Maria, fata cu care Florin s-a sarutat in club. A spus ca s-a indragostit la prima vedere si ca-l asteapta pana va fi eliminata deoarece ea nu poate sa intre in competitie, fiind studenta la medicina.
In platou a fost si Madalina, fata care a primit numarul de telefon de la Dragos.
Gala Mireasa pentru fiul meu de la ora 17:00. A venit in platou mama lui George care le-a cerut acordul pentru a intra in casa Mireasa pentru fiul meu. Florin a jignit pe Steliana, care a inceput sa tipe prin casa Mireasa pentru fiul meu. Clasament fete 30 martie 2013: Locul 1 si Mireasa saptamanii - Lorena - 41,7% din voturi Locul 2. Andreea Locul 3. Cristina O mica paranteza. Vazand acest top 3 la fete, urmat probabil de Cornelia, ne dam seama ca Lorenei nu are cum sa-i fie frica ca-i ia Narcisa locul, dupa cum a spus mama lui Victor. Nu o vad pe nicaieri. Clasament baieti: Locul 1. George Locul 2. Vaness si Narcisa In cursa spre eliminare intra Andrei, Vanessa, Florin si Narcisa. Votati pe voteazamireasapentrufiulmeu.ro.




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment