Sunday, March 3, 2013

Maricel nu o mai vrea pe Lorena, are o alta relatie

Labels:

Maricel nu o mai vrea pe Lorena, are o alta relatie, dupa cum a anuntat pe Facebook. Dupa ce i-a trimis de ziua ei 101 trandafiri, sentimentele lui s-au schimbat, mai mult a declarat ca are o noua relatie. Mesajul a fost postat pe contul lui Maricel de Facebook, si ulterior au venit si comentarii din partea surorii lui.

"Ma mandresc cu ceea ce sunt si ca am scapat de suferintele provocate de o femeie de nimic :X : X: X
Si app sa va dau maxim...am si o noua relatie;)


Asta a scris Maricel astazi pe Facebook. Dupa care au urmat o serie de comentarii ale surorii lui Maricel care a spus despre Lorena ca a fost pe interes, ca acum Maricel are o iubita care nu-i doreste banii, si ca daca nu ar mai exista farduri, Lori ar arata ca o bunica.

Ce parere aveti? Probabil aceste lucru s-a intamplat din cauza lui George si din cauza interventiei telefonice a mamei Lorenei.
Sursa: Facebook.com





Articole similare:






1 comments:

  1. Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii!Asa si cu "irezistibilul"Marcel! Sa nu vrei si tot gasesti domnisoare "serioase" si sa te consideri mare cuceritor.Se vede inca o data (daca mai era cazul) ce surioara are Maricel!Copia lui si mai ceva!!Si are numai 20 de ani!!Dureros este faptul ca asemenea oameni ajung sa fie promovati intr-o asa zisa emisiune matrimoniala! Cred ca ati aflat deja ca "minunata"mireasa castigatoare a sezonului trecut,respectiv Edina ,care si-a batut joc de Adrian si de fanii lui care au votat-o,s-a inscris pentru asistenta pacatoasa a lui Capatos!!Avea veleitati inca din emisiune cand mima (oare?)o sedinta de striptes!! Asa ca ,oameni buni,nu trebuie sa mai cheltuiti banii pe SMSuri sau sa puneti la suflet tot ce se intampla la faimoasa Antena 1!!O primavara frumoasa va doresc!

    ReplyDelete