Wednesday, March 20, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 20 martie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 20 martie 2013. Haideti sa vedem ce s-a mai intamplat in emisiunea Mpfm de dimineata. Nu uitati de cei patru pe voteaza Mireasa pentru fiul meu. Lucrurile sunt clare, va pleca Steliana. Narcisa s-a certat din nou azi cu Lorena, astfel incat el va avea un numar mare de voturi. O sa vedeti la Gala Mireasa pentru fiul meu. Aveti un sondaj neoficial in partea din dreapta a blogului.

Dupa fotbal, Cornelia si Dragos s-au giugiulit de mama focului. Cu toate astea, Cornelia nu poate trece peste faptul ca doamna Stefana a spus ca dansa crede ca ea nu ar putea fi o mama buna. Cei doi se iubesc dar nu pot fi impreuna.
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00. Cristina a fost din nou suparata ca nu i-au venit produsele. Andreea si Alin au avut din nou mici divergente. Florin este din nou suparat pe Iuliana.




Articole similare:






2 comments:

  1. narcisa o proasta si o ingamfata

    ReplyDelete
  2. Narcisa,o nesuferita,rea.urata.Ea si Victor au facut cuplu rapid ,de frica sa nu fie eliminati. Nu este placuta deloc si transmite rautate si dusmanie,nu are nimic placut.Are o privire care denota ura si invidie.E o ingamfata ,desi nu are pentru ce.Victor e un pampalau,care se lasa manevrat de aceasta piranda.

    ReplyDelete