Monday, March 25, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 25 martie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 25 martie 2013. Avem mai jos emisiunea de dimineata. Spre dezamagira mea, nu s-au dat imagini cu Florin si sarutul din club. Nici nu s-a prea vorbit, probabil se pregatesc materialele. In schimb s-a vorbit din nou despre Dragos si Cornelia, care nici acum nu se prea mai inteleg.
Sa nu uit. Azi e ziua doamnei Luminita. La Multi Ani, doamna Luminita. Sa fiti sanatoasa, fericita si implinita.
In rest, aveti mai jos reluarea emisiunii de dimineata. In emisiunea de la ora 14:00 s-au incins spiritele, mai ales Steliana care ar fi vrut sa-i zica ceva Iulianei. Cred ca referitor la fata din club.
Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la 14:00. Nu s-au dat imagini cu sarutul lui Florin dar Steliana s-a cam suparat cand a vazut-o pe Iuliana ca incerca sa se justifice in fata lui. Oricum si Iuliana a aflat de acest lucru. Cosmin si Cristina s-au certat in club. De fapt Cristina este foarte suparata pe el. S-a dat un teaser pentru maine, cred ca pe Cosmin l-a incercat putin gelozia. Mai vedem.




Articole similare:






2 comments:

  1. sa vedem cum reactioneaza d-na Stefana acum?Dragos o iubesti pe Coco?da se vede bv tie mai zici sa te impaci cu ea?pt ce sa te joci cu ea sau ......sti tu marele premiu nu se face asa intr-un club mai ales cand cea care te iubeste e cu tn.RUSINE

    ReplyDelete
  2. Parca Dragos spunea ca daca era el in club nu dansa Cu niciuna ,statea la masa retras si multe allele. Acum sa vazut ca erau calare pe el toate, Stefana e incantata Cu Asa macho.Coco fi tare si cauta ceva Mai bun decat Dragos.Florin esti foarte tare si ma bucur ca in sfarsit zambesti ca se vede ca Esti incantat de Maria.Pupiciii Coco si Florin

    ReplyDelete