Saturday, April 13, 2013

Gala Mireasa pentru fiul meu din 13 aprilie 2013

Labels:

Gala Mireasa pentru fiul meu din 13 aprilie 2013. Aveti mai jos prima parte din gala Mpfm de la ora 14:00. Telespectatorii au votat si au decis. Doamna Cristina devine de azi concurenta cu drepturi depline in casa Mireasa pentru fiul meu.
S-au facut nominalizari de fete si baieti. Nu voi explica cine pe cine a nominalizat. Vedeti in imaginile de mai jos. Cristina, Steliana, Florentina, Andrei, Florin, Razvan au fost propusi spre eliminare.
Nah, ca a intervenit telefonic Samir, fostul iubit al Corneliei si al Narcisei. Pe mine nu ma intereseaza subiectul. Acesta a spus ca nu a fost decat 1 luna cu Narcisa. Dar Samir a declara ca, Cornelia minte si a dormit la el chiar inainte sa vina la Bucuresti.
Florin a fost pus la curent cu decizia Mariei in ceea ce il priveste. Maria a spus ca a primit amenintari si doreste sa stea in umbra.
Gala Mireasa pentru fiul meu de la ora 17:00. Se pare ca saracul George nu mai este lasat in pace cu fosta lui relatie. Este ciudat ca daca era adevarat ca ar fi lovit-o pe fosta iubita, atunci de ce aceasta i-a mai cerut o alta sansa lui George? Oricum, nu-mi vine sa cred cata rautate exista pe lumea asta si ce mesaje se trimit. Clasament Mama saptamanii- doamna Cristina Locul 2 la mame- doamna Luminita Clasament fete: Lorena- Mireasa saptamanaii Locul 2- Cristina Locul 3- Andreea. Steliana, Andrei si Florin intra in cursa spre eliminare pe voteazamireasapentrufiulmeu. Cristina, Mireasa saptamanii.




Articole similare:






1 comments:

  1. Maricel a mai incercat inca o data sa arunce cu noroi asupra Lorenei. Aces om fara scupule ,fara educatie nu vrea sa inteleaga ca intre el si Lorena tottul s-a terminat,gata Lorena a invatat ca nu poate fi cu tine Maricel si intelegeeeeee.Nu mai trimite scrisori,nu mai face dosare fictive,nu mai face acte pe la niste medici fictivi,te faci de rusine. Intelege ca tu in viata Lorenei nu mai ai loc. Nu-l discredita pe George ,caci cu cat faci acest lucru cu ata Lorena si George se vor iubi mai mult ,vor vi votati si sustinuti si mai mult si nu vor cadea asa usor de pe podium. Intelege ca ai pierdut in razboiul dintre tine,Lorena si George. Poti fi prieten cu toti mafiotii di Galati ,nu vei reusi sa o desparti pe Lorena de george.Nu ai stiut sa profiti de momentul ca ai fost cu o fata frumoasa ,iubitoare si mult prea intelegatoare,ai incercat sa o schimbi ,sa o faci un catelus si sa nu mai aiba propia ei personalitate. Pacat Maricel!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete