Monday, April 8, 2013

Mireasa pentru fiul meu 8 aprilie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu 8 aprilie 2013 ora 12:00 pentru inceput. Dupa cum ma asteptam, Florin era putin nervos in emisiunea de dimineata. A spus ca mai este prezent doar fizic in competitia Mireasa pentru fiul meu.
Astazi am avut ocazia sa o cunoastem cat de cat pe mama lui George. Dupa cum am mai spus, doamna Cristina a intrat provizoriu in casa Mireasa pentru fiul meu. Votati-o pe site-ul voteazamireasapentrufiulmeu.ro. Pana atunci, doamnei Cristina i s-a improvizat un pat in dressing.
Declaratiile Florentinei si anume ca ea nu crede ca exista compatibilitate intre cupluri a starnit nemultumiri. In special, la Cristina si Cosmin. 
Steliana s-a suparat pe mame ca vorbesc despre ea. Pai daca vorbeste atat de urat?

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00. Cand a inceput Steliana sa ridice tonul, am pus tv-ul pe mute deci nu stiu cu cine s-a certat. Doamna Emilia a discutat din nou cu Cristina desi la Gala Mireasa pentru fiul meu a spus ca dansa nu se mai baga. Vedeti si voi despre ce au discutat. Narcisa si Victor s-au impacat. Victor a spus ca Narcisa nu este cum se vede din fata televizorului. Vanessa a spus ca se dau foarte multe materiale cu lucruri negative. Dar scandalul prinde la public. Pfuu, Liliana i-a trimis cadouri lui Andrei.




Articole similare:






1 comments:

  1. Buna ziua ma numesc Ene larisa Cristina lasal pe Cosmin.cornelia spune ce ai de spus in privinta lui dragos. alin -andreea va pup .florin un frumos si barbierit si nebierbarit. MAMA lui george o frumoasa la fel si clupul lorena-george .clupul lorena-george e mai inedit decat cu maricel mamelor va pup pe toate inafara de Elena.Pup Dna Mirela:*:*:*

    ReplyDelete