Saturday, November 26, 2011

Alexandru si Edina au parasit competitia

Labels:

Se pare ca Alexandru si Edina au parasit competitia Mireasa pentru fiul meu. Alexandru si Dragos au fost nominalizati de catre Andreea care a fost Mireasa saptamanii. Dna Gabriela a fost protejata, astfel Alexandru a fost eliminat. Doamna Gabriela a izbucnit in lacrimi pentru ca isi doreste sa ajunga acasa si Dragos roaga telespectatorii sa nu-i mai voteze.
Pe de alta parte, Edina a fost nominalizata alaturi de Diana de catre dna Marioara. Diana s-a situat pe locul 3, a fost protejata si Edina a parasit casa Mireasa pentru fiul meu.
Succes, Alexandru si Edina!







Articole similare:






6 comments:

  1. Alexandru e un baiat minunat,civilizat prea OM ca sa inghita atita falsitate,minciuna,interes pt bani,rautate.Sa cerut afara,imi pare rau o sa-mi lipseasca ,ii doresc fericire,bucurie,sa fie inconjurat de oameni cinstiti cum este el.Sper sa mai auzim despre el.

    ReplyDelete
  2. Imi pare rau ca a plecat Victor...el se potriveste f bine cu Andreea. Pacat ca pe Andreea nu o intelege nimeni.

    ReplyDelete
  3. Asa e, pe Andreea nu o intelege nimeni. Asa e cand esti snob, inganfat, trisor si mincinos, nu te intelege nimeni!
    Ea si-a facut o meserie in a aparea in emisiuni gen "tradati in dragoste", "iubiri secrete", soacra poama acra" etc...Nu ma crede-ti...cautati-o pe google si o sa va convingeti. Imi e greu sa cred ca o persoana ca ea a studiat in america si a locui acolo sa vina in tara si sa joace roluri stupide in fake-uri de emisiuni pe 100-200 lei

    ReplyDelete
  4. Eu as cauta pe google dar sub ce nume?

    ReplyDelete
  5. Andreea Dumitru.
    Erata: Rog moderatorul sa imi modifice putin textul(desi ma-ndoiesc ca eu am facut greseala aceasta). Am scris fara sa vreau "crede-ti" in loc de credeti.
    Imi cer scuze pentru aceasta gresala, stiu ca este deranjanta, credeti-ma cunosc foarte bine limba romana, nu stiu cum s-a intamplat.
    Multumesc

    ReplyDelete
  6. Da.Merci.Am vazut.
    Azi a mai aparut o "stire" de la un individ din Bucuresti,cica e fostul sot Andreei,si parca are si dovezi.Daca e adevarat vom vedea .Inainte de a face dezvaluire, organizatirii sa cheama salvarea ca saraca Andreea iar va simti ff rau.Dupa scena de ieri...

    ReplyDelete