Saturday, April 7, 2012

Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu

Labels:

La Gala din seara, Bianca a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu. Asta a fost ceea ce Bianca si iubitul ei sa se intample. Toata saptamana, Bianca ne-a rugat sa o votam sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu.
Pe de alta parte, Mihai Luca, iubitul Biancai ne-a rugat pe site-ul de socializare Facebook, sa o votam pe Bianca sa plece. Peste tot am vazut mesaje cu rugaminti. Iata ca telespectatorii au tinut cont de dorinta Biancai de a fi alaturi de iubitul ei in afara casei Mireasa pentru fiul meu.

Eu parca sunt putin dezamagita, parca imi doream ca Piu Piu sa intre in competitie. Daca pentru Edina a intrat Tavi, de ce sa nu intre si Piu Piu pentru Bianca? Dar probabil ca era prea mult.




Articole similare:






1 comments:

  1. Bianca a fost votata de telespectatori sa plece si ajutata de catre organizatori. Nu trebuia sa mai ramana in casa, pentru ca era obligatoriu sa fie adus si Mihai ca sa nu fie defavorizata comparativ cu Edina. Eu consider ca nici Octavian nu are ce cauta in concurs, avand in vedere ca se cunoaste cu Edina de afara. Nu este corect fata de ceilalti concurenti, unde este egalitatea? S-au cunoscut intre doua trenuri, in gara, soarta i-a adus impreuna, 10' cat au vorbit a si aflat Edina ca el gateste f.bine. si multe amanunte din viata lui Octavian. Cum se poate sa fim considerati prosti si incapabili de a analiza o situatie asa pe fata???

    ReplyDelete