Sunday, April 8, 2012

Cristina, potrivita ca asistenta Sinevizyon

Labels:

Cred ca, Cristina, ar fi potrivita ca asistenta Sinevizyon. Stim cu totii ca Andrei a fost remarcat de staff si a ramas in cadrul producatorilor. In urma galei de sambata si numai, dupa ce am vazut ca, Cristina isi cauta un loc de munca, m-am gandit ca ar fi potrivita ca asistent in cadrul Sinevizyon. Nu sunt singura persoana care are aceeasi parere.

Sper ca, Cristina sa fie remarcata de cei de la Sinevizyon, sau de ce nu, Antena 1. Dar cred ca cel mai bine ar fi ca ea sa ramana in cadrul emisiunii, deoarece a fost finalista Nora pentru mama 5. Cristina "da bine" pe sticla, e carismatica, frumoasa, inteligenta, calma. Are toate calitatile de care are nevoie un asistent. Plus ca a fost si finalista si stie ce se intampla acest show.
Daca esti de acord cu mine, lasa un comentariu sau da un Like acestui articol. Sper ca cineva din staff-ul Sinevizyon sa citeasca acest articol.
Mi-ar place sa o vad in continuare pe Cristina la Mireasa pentru fiul meu.




Articole similare:






6 comments:

  1. este mai potrivita andreea pentru asistenta

    ReplyDelete
  2. cristina l ar parasi pe sergiu si nu este bine

    ReplyDelete
  3. andreea de la mireasa pentrufiulmeu 6 este buna ptr asistenta,putin slefuita si este faina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rusine pt.Lucica si Catalin.!Ce cauta ei in emisiunea asta,cu ce drept se iau de concurenti.Lucica a ramas aceeasi palavragioaica,stirba si cu fiu-sau holtei batran.Ea nu stie decat sa repete ;;ADICA;SI INTRADEVAR ;;Gresala e a organizatorilor ca le-a permis sa vina in emisiune.RUSINE !Ce vrea aceasta vrajitoare si cu caraghiosul de Catalin.Incheiati discutia penibila cu aceste personaje josnice.

      Delete
  4. nu este potrivita Cristina de asistenta tv ,voi nu vedeti ca are gura stramba si cum vorbeste ,pai oameni dintr-astia ne trebuie noua ,hai sa fim seriosi ,imi plac persoanele care prezinta la tv ,sunt alese pe spranceana ......nu mai faceti valuri spre staf ,ca si ei cred ca au vazut ceea ce vedem si noi!nu vreau sa fiu rautacioasa,dar asta este parerea mea ...nici cu Andreea nu sunt de acord,ea este actrita de telenovele!

    ReplyDelete