Friday, April 27, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 27 aprilie

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 27 aprilie. Se pare ca din nou mamele au fost invitate in platou, pentru emisiunea de dimineata. Cred ca baietii au lipsit de la o vreme. In timp ce fetele i-au distras atentia doamnei Gabriela, Monica i-a sustras ursuletii. Doamna Gabriela i-a gasit in patul Monicai si i-a sustras la randul ei toate plusurile. Si nu doar atat. Doamna Gabriela a fost si tinta farsei doamnei Lena. Aceasta i-a prins pilota doamnei Gabriela cu ace de siguranta de saltea astfel incat aceasta sa nu se mai poata pune in pat. 
Aceasta emisiune Mireasa pentru fiul meu a fost tare haioasa.
Avem si emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 27 aprilie de la ora 14:00. Si daca cea de dimineata, a fost una placuta si linistita, cea de dupa masa a fost incendiara. S-au spus din nou cuvinte grele. In rest, nu mai pot comenta. Puteti sa vedeti si voi reluarea mai jos.




Articole similare:






9 comments:

  1. AURA GEORGEANA GABORApril 27, 2012 at 2:33 PM

    BUNA.SUNT AURA SI LOCUIESC IN SPANIA.DE O SAPTAMANA NU MAI AM VAZUT EMISIUNEA,DIN CAUZA NE TRANSMITE-RI POSTULUI ANTENA 1.IMI PLACE FOARTE MULT EMISIUNEA SI ASI VREA SA O POT VEDEA DIN NOU.MULTUMESC

    ReplyDelete
  2. deja au devenit ridicole mesajele....japoneze oare realizatorii nu au intrat la idei si presupuneri de unde vin ? ori sunt bagate de realizatori pe banii lui Costel ori......dupa comportamentul celor doi ar trebui eliminatzi sau cel putzin sanctzionatzi , oare dece li se tolereaza toate mitocaniile ? atmosfera mizerabila este provocata numai de Adrian si mama lui, comportament, vocabular, insulte este vizibila sustzinerea de catre A1, dece nu datzi citire tuturor mesajelor mai ales celor de pe manseta emisiunii?

    ReplyDelete
  3. Adrian afirma mereu ca nu-si gaseste perechea in conc. dece mai este suportata mai ales ca rea un comportament sub orice c ritica , susutzine ca va sta pana la sfarsit , dece?

    ReplyDelete
  4. ATITA NESIMTIRE SI MITOCANIE ADUNATA IN ACESTI INFANTILI,IONEL,DRAGOSEL,SI CONSOARTELE LOR PRECUM SA NU O UITAM PE OBRAZNICA SI NEEDUCATA ANDRADA PRINTESA LU SORASA,NU AM VAZUT IN ULTIMII 30 DE ANI.IONELE TACI CA DEVII PENIBIL ESTI MUIERE IN TOATA REGULA.SI MAICATA ITI SEAMANA INTR-UN TOTUL.N-AI AVUT DE LA CINE SA PRIMESTI EDUCATIE.LASATIL PE ADRIAN CA E MULT SUPERIOR VOUA,ANDREEA,EDINA FETE EDUCATE CU CRESTERE BUNA DESTEPTE BRAVO LOR CEI MAI DESTEPTI SA CISTIGE PROSTII PE LIMBA LOR SA PIARAAAAAAAA.MULT SUCCES ADRIAN FI PUTERNIC SI INVINGE PROSTIA SI DUSMANIA HAITEI.

    ReplyDelete
  5. Adrian si d-na Marioara sunt mai sinceri decat restul concurentilor la un loc

    ReplyDelete
  6. Nu stiu ce de ii tot aparati atat pe Adrian si Marioara,sincer cred ca nu se stie ce inseamna a jigni.Mie una mi-ar placea sa il mai vad pe Catalin in emisiune imi pare rau ca a plecat cred ca ar avea nevoie Andrada de cineva care sa o apere desi nu mi-a placut ca nu a luat atitudine cand a fost si Catalin acolo.Noua celor care ne-a placut Catalin cred ca ar trebui sa incercam ca el sa revina cred ca se poate el trbuia sa fie acolo cred ca castiga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu inteleg dece ii tineti in concurs pe Adrian si Marioara.Parca era vorba de cupluri,nu de cuplu mama-fiu.Adrian nu e in stare sa-si gaseasca o partenera,el nu stie decat sa jigneasce,sa fie mitocan,sa spuna ca toti mint,iar mama lui vorbeste fara oprire peste toti si spune mereu ca ea nu are nimic cu ;;fetili;; si ca temespectatorii vad ca toti abereaza,cand in realitate ei sunt mincinosi,rai,razbumatori,etc.Afara cu ei odata !!

      Delete
    2. Sa le fe rusine lui adrian si Marioarei! Tot mereu trebuie sa fie ei in centrul atentiei cu nesimtirea lor crasa,sa iste discutii si certuri,sa fie mereu nemultumiti.Noi ne-am saturat de acesti indivizi,care nu isi au locul in acest show matrimonial.Daca,Costel ii sustine de afara cu asa zisii fani de pe tot mapamondul,nu inseamna ca noi trebuie sa suportam mojiciile si mitocaniile acestora.Bravo.Andrada si Monica,aveti curaj sa-i dati peste nas acestor malefici.

      Delete
  7. catalin nu am facebook nu pot lua legatura cu tine nici imail dar te rog sari sa o aperi pe andrada nu stiu cat o sa mai tina in piet pe pricopii imi e tare draga dau sms o sustin dar cam atat fa tu mai multe te rog

    ReplyDelete