Wednesday, May 2, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 2 mai

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 2 mai. Desi ma asteptam sa vedem concurentii relaxati, nu a fost asa. Andrada nu a vrut sa stea pe canapea langa doamna Marioara si Adrian. Astfel, Andrada il acuza pe Adrian ca a rupt una din florile pe care ea le-a plantat(el a spus ieri ca pe orice pune mana Andrada, se usuca). Andrada spune ca i-a calcat floarea, Adrian nu-si aminteste, el spune ca doar a tuns iarba. Adrian nu isi aminteste sa vada vreo floare. In fine, emisiunea matinala Mireasa pentru fiul meu, mi-a lasat un gust amar.
Si daca Imre si doamna Aurica nu au primit mesaje de Paste din partea familiei, bunica lui i-a lasat un mesaj emotionat. Astfel, Imre a declarat ca bunica lui i-a fost mereu alaturi, mai ales ca statea in zona urbana, in Brasov. In rest,din nou discutii pe tema curateniei in casa baietilor. S-au incins din nou spiritele.
La un moment dat, cand doamna Marioara l-a invocat pe Dumnezeu intr-o discutie, doamna Mirela i-a atras atentia sa nu mai foloseasca astfel de apelative. Ceilalti concurenti Mireasa pentru fiul meu s-au orpilat considerand ca doamna Marioara i-a blestemat. Ionut ne-a explicat cum a reusit sa-si fractureze mana, pe un ton vesel. Eu initial am crezut ca si-a rupt-o si voiam sa stiu cum a reusit. Se pare ca Andrada si Adrian nu se mai inteleg deloc. Ma intreb ce ar fi fost daca Catalin Movileanu ramane in casa Mireasa pentru fiul meu.
Alte subiecte, mai sus.




Articole similare:






3 comments:

  1. CRED CA ELIMINAREA ....CUPLULUI ADRIAN-CUCOANA MARIOARA A DEVENIT IMINENTA PENTRU O BUNA DESFASURARE A CE A MAI RAMS DIN ACEST JALNIC CONCURS,

    ReplyDelete
  2. ce mai asteptati antena 1 faceti un efort si dati alta mama castigatoare decat dna marioara ei sunt la orice gica contra nu recunosc nimic nu stiu nimic decat sa se certe ar fi bine ca dna mirela sa le dea drumul din brate ca sau facut mari mult succes drgoselu si alexandra

    ReplyDelete
  3. E din ce in ce mai evident ca acest concurs e un fiasco.Ati favorizat tot timpul pe Mojicul de Adrian si pe perversa da mama-sa,si ati cautat sa scoateti in evidenta numai certuri si scandal.Este cel mai prost concurs.Mirela insista pana la exasperare asupra unor subiecte care sa puna in lumina proasta pe ceilalti concurenti. Daca nu pleaca Adrian si Marioara,pe care nu stiu si nu pot intelege cine o voteaza.Ar fi cazul ca macar acum sa schimbati si sa salvati ce se mai poate.Sa plece odata acesti indivizi sa va acsati pe scopul emisiunii.

    ReplyDelete