Thursday, May 31, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 31 mai

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 31 mai
Pe de o parte invitati Dragos, Alexandra, doamna Gabriela. Pe de alta parte, Adrian, doamna Marioara si Edina.Si nu degeaba au fost invitati. Se pare ca intre doamna Marioara si Gabriela a izbucnit un conflict. In timp ce manca, doamna Marioara a fost deranjata de doamna Gabriela, care se apucase sa faca curatenie. Oricum, se pare ca, casa Mireasa pentru fiul meu devine tot mai mica pe masura ce se aproprie Marea Finala.

Si s-au incins spiritele in Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00. Andrada a discutat la un ton inalt cu Adrian. Despre sustinatori si numai. Apoi Andrada sustine a fost jignita de catre Adrian pe perioada cat s-a difuzat publicitatea.
Cuvinte care nu se pot reda pe post. Ma rog, nu am urmarit chiar toata emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi. Vezi insa mai jos principalele subiecte din Mireasa pentru fiul meu din 31 mai de la pranz.




Articole similare:






16 comments:

  1. CEA MAI PROASTA EDITIE CU MODERATOAREA IN FRUNTE.MIRELO ESTI JALNICA AI TRANSFORMAT O EMISIUNE MATRIMONIALA IN CIRC .ESTI LA FEL CA PREFERATA TA ANDRADA.RUSINE SA VA FIE.

    ReplyDelete
  2. De ce nu-l mai suporta lumea pe Adrian si de ce o suporta in schimb pe Andrada?
    Am incetat sa ma mai uit la emisiune o vreme ,scarbita de atitudinea acestei persoane.Asa ceva nu este posibil sa se intample intr-o emisiune onorabila.Azi am vazut ca nimic nu s-a schimbat si mai mult doamna Mirela nu face altceva decat sa o intarate.Se vede de departe ca persoana este limitata in limbaj si frustrata si de aceea incearca sa re remarce dar din pacate in rau.A devenit jenanta aceasta emisiune si datorita inversunarii cu care toti se lupta cu Adrian(de ce nu cauta nimeni cateva lucruri si din trecutul ei ).Toti cer respect si vor sa epateze in bine educati uitand educatia la usa atunci cand o jignesc pe doamna Marioara ca si cand ar fi de varsta lor.(cea mai educata evident se remarca prin elevata educatie si evident este Andrada)Cea care mi-a lasat un gust amar in ultima perioada este Monica deoarece i-a revenit tupeul dupa ce Ionut a reacceptat-o.(unde este mandria ei dupa ce a lasat-o de trei ori,sau chiar asa de disperata este.

    ReplyDelete
  3. Despre ADRIAN si mama sa nu am ce comenta.S-a vazut clar cum
    au sarit ca arsi de la masa ,crezand ca au fost ridicati de
    d-na GABRIELA fara ca acestia sa termine de servit masa,sau poate au cautat si de aceasta data un motiv si nu au stiut cum.
    Foarte bine au procedat ANDRADA si IMRE ca au refuzat acea ” CINA FESTIVA”. Motivul a fost cred si dupa mine ,corect. Au dat dovada ca il cunosc foarte bine pe ADRIAN , iar intr-un comentariu anterior de al meu ,chiar am spus ca in eventualitatea unei iesiri pe primul loc al ANDREEI si ADRIAN pentru excursie , ar fi bine sa refuze ANDREEA,pentru ca sigur ADRIAN i-ar fi scos pe ” ROMANESTE” ochii , ca datorita sustinatorilor lui,domnisoara a plecat la PARIS.
    Sa ajungi pana intr-acolo sa te cunoasca toti si la partile bune si la cele rele fara ca tu sa nu schimbi de drum. ESTE GROAZNIC si RUSINOS.
    TOATA vina o purtam = NOI DE ACASA prin VOTURI=.NOI IL STRICAM cel mai mult , NOI il facem sa creada ca procedeaza bine,ca asa
    trebuie sa fii, ursuz, sa nu trebuiasca sa dai socoteala nimanui chiar si atunci cand gresesti ,nerecunoscand fapta.
    O palma zdravana i-a dat-o si tatal lui, dar tardiv , ANDREEA
    s-a prins si un punct URIAS ar trebui sa-l primeasca la apreciere.

    ReplyDelete
  4. Mentalitate diametral opusa al tatalui lui ADRIAN,fata de baiat
    si chiar fata de d-na MARIOARA. Daca ar fi fost dansul in casa in locul doamnei , din punctul meu de vedere ADRIAN ar fi avut o alta atitudine. Nu ar fi acceptat toate meschinariile fiului si s-ar
    fi vazut altceva in comportarea lui ADRIAN.
    In schimb d-na MARIOARA este silita sa accepte orice fiului ,fiind depasita de situatia in care este introdusa de ADRIAN si nu are nici un punct de vedere,ba mai mult este si admonestata serios.

    ReplyDelete
  5. Oricat ati dori sa fie altfel, ANDRADA il depaseste lejer pe ADRIAN la modul de gandire,la logica si obiectivitate in absolut orice discutie avand si o memorie foarte buna in a retine orice informatie auzita. Faptul ca a auzit ca ADRIAN a fost un simplu jandarm , nu a fost ceva scos de la ea ci printr-un intermediar ==
    ADRIAN , le-a spus baietilor in casa lor ,odata cu alte laudaroseniii ,dar pe care el nu le mai tine minte , sau nu vrea sa mai recunoasca. Acolo erau ca la o > "claca barbateasca"< ,unde
    chiar se si radea.
    Am urmarit special din urma, un material din toamna , cand
    de fata erau: > IONUT, MARIUS, VICTOR si CATALIN < in care ADRIAN amintea printre altele,ca a fost jandarm dar nu facea altceva decat ca era la un depozit "CL" in traducere inseamna
    > CARBURANTI LUBREFIANTI <, unul din concurenti a adus informatia in casa fetelor ,ANDRADA a auzit si nu a fost singura ,iar EL nu mai recunoste. Spuneti si voi daca are vreo vina ANDRADA.

    ReplyDelete
  6. Credeti-ma ca nu-mi vine sa cred cum ADRIAN la aceasta varsta de
    30 de ani si nu se poate corecta din mers, cum s-ar spune. Pacat
    ca trece degeaba prin viata si nu lasa aproape nimic in urma ,iar
    noi il imbarbatam continuu,ca are capul pe umeri ,ca judeca foarte corect,ca este cel mai sincer. Numai superlative . De acasa,prin vot afirmativ , ii intarim aceasta falsa impresie de sine . In tot acest concurs l-ati auzit o data ,dar doar o singura data ca si-a cerut scuze cuiva din casa ? NU!!!? De ce ? Asa este el din fire,orgolios.
    Un orgoliu ucigator ,dar pentru EL, ceilalti nu au decat sa-l ignore sau sa-i speculeze inteligenta care nu prea o are dezvoltata ,iar NOI de acasa vedem cum intra in ridicol si incercam sa-l sustinem
    pintr-un vot nemeritat.
    Intrati telefonic sau rugati-l prin biletele trimise odata cu acei LEI de plus sa schimbe macazul ,caci altfel numai rau ii faceti. Luati exemplul lui d-nul COSTEL ,tatal lui, care telefonic a reusit sa-i transmita ceea ce mama lui din casa nu a reusit.

    ReplyDelete
  7. Cred ca nu s-ar potrivi deloc intr-un cuplu ADRIAN – EDINA ,din mai multe considerente . Am inteles ca EDINA se pregateste pentru
    o cariera in politie,cum vor trece neobservat unele abateri de la conduita partenerului de viata,cand va afla cum a luat BAC-ul cu adevarat , cum a terminat facultatea , obtinerea carnetului de conducere ,………….etc ASA cum a spus MAMA sa ” CUM O PUTUT SI EL ”.
    Oare prin studiu adecvat ,sau cu ….BANI…??!

    ReplyDelete
  8. Urat !! Nici eu nu cred ca as accepta un asa zis prieten langa mine, sa nu-mi spuna niciodata ca am gresit la un moment dat ,sa ma faca sa inteleg ca tot ce fac este bine, si cand nu mai este langa mine dintr-un anumit motiv, sa aud ca de fapt am gresit tot timpul, ca nu am avut un comportament normal. D-na MARIANA a procedat
    conform proverbului ” FA-TE FRATE CU DRACUL PANA TRECI PUNTEA”?
    A fost chiar atat de fatarnica d-na GABRIELA? PERSONAL nu as dori
    sa am vre-un vecin in aceasta situatie . Nu as stii la ce sa ma astept de la niste vorbe mieroase. Consider, ca asa nu dai nici o povata buna celor doi tineri , MONICA si IONUT. As prefera ca cele doua cupluri existente pana acum MONICA-IONUT si ALEXANDRA-DRAGOS
    sa-si vada de prietenia lor , tot asa tacid fara ca parintii lor
    sa stie, exemplul il au ,deci sunt motivati de la sine.

    ReplyDelete
  9. Inca odata ,cred ca nu s-ar potrivi deloc intr-un cuplu
    ADRIAN–EDINA
    Cat priveste un cuplu ADRIAN-ANDREEA ,hmm , in primul rand nu ar sta o saptamana impreuna, nu patru luni cum a fost obijnuit
    ADRIAN , dar acesta nu ar suporta inca un divort si nu cred ca va fi o despartire amiabila.

    ReplyDelete
  10. Nicolae, vorbesti cam mult si deranjezi!
    Cu toate relele pe care le vezi la acest baiat de ce nu remarci si calmul, stapanirea de sine, faptul ca nu a facut precum altii un cuplu sa se afle-n treaba ( si ar fi putut) si altele.
    Cat despre un cuplu cu Edina, stai linistit, nu va face.
    Nu este nici pe departe ceea ce isi doreste acest baiat.

    ReplyDelete
  11. Draga > Anonymous <, poate ca vorbesc cam mult, de deranjat insa
    pe cine as deranja ,doar pe cei cel sustin pe ADRIAN ?
    Te-ai gandit ca poate si "TABARA" de sustinatori,asa cum spune EL, ar deranja si pe sustinatorii opozanti? Corectati-l acum cat il aveti sub observatie,cum s-ar spune si faceti-l sa inteleaga ca la o stafeta nu castigi daca treci linia de sosire si nu ai stafeta in mana. Emisiunea parca se numeste "MIREASA PENTRU FIUL MEU"
    Acesta sa fie idealul lui? Sa termine ,sau mai bine spus sa ajunga
    in finala =SI SA CE ? Sa se imparta acel premiu? BANII !?!!
    Nu cred ,parca spuneati ca EL este cuprins de "-- stapanire de sine --", cred ca aici gresiti foarte mult.
    S-a spus ca ADRIAN a avut o relatie care s-a concretizat cu casatorie, (timp de vreo trei patru ani ), apoi datorita unor neintelegeri au divortat dupa numai patru luni. ASA trebuie procedat ? Prin cate casatorii trebuie sa trecem intr-o viata de om pentru a spune ca ne-am gasit intr-adevar jumatatea ? Nu este mai bine sa intalnesti mai multe oportunitati si apoi sa iei o decizie?
    Sa cunosti nu inseamna sa ajungi pana la acte intime finale, ci sa-i cunosti temperamentul prezumptibilului partener in situatii diverse, chiar prin cunoasterea ambilor parinti inca de la inceput. Altfel vor aparea fel de fel de discutii.
    Stiu ca nu va convine,dar hai sa ne unim si sa-L facem sa
    inteleaga ca o femeie trebuie cucerita "GINGAS"mai intai,apoi
    urmeaza cuvantul partenerei daca ne accepta sau nu.Daca nu ne accepta, inchidem usa frumos ,caci poate altadata ar trebui deschisa. EXEMPLUL l-a dat foarte bine perechea venita in emisiune ,unde el are 43 de ani iar d-na ......nu mai spun ca nu este frumos. CATI ani diferenta ? Daca ar fi jignit-o asa cum procedeaza ADRIAN, ar mai fi format un camin?
    Cat priveste de ceilalti concurenti ,nu cred ca m-ati urmarit
    pentru ca eu nu sunt de acord cu d-na MARIOARA ,D-na (ex)MARIANA,
    d-na NICULINA si d-na GABRIELA.Consider ca o mama in casa =TREBUIE= sa sustina baiatul nu sa iasa in fata ,in evidenta.Nu dansele se casatoresc

    ReplyDelete
  12. Sper sa se accepte raspunsul meu dat lui > Anonymous < MULTUMESC!

    ReplyDelete
  13. Pacat ca nu se vrea sa-i raspund lui > Anonymous <.
    ASTA ESTE !!??? Doar i-am raspuns civilizat ,fara injurii.

    ReplyDelete
  14. SCUZELE MELE DE RIGOARE, am crezut ca nu se vrea raspunsul catre
    > Anonymous <. Acum ce trebuia sa fac ,sa aduc injurii celor ce verifica aceste texte,ca nu se afiseaza mai repede? NU.
    Am asteptat si ata. MULTUMESC INCA O DATA !!!

    ReplyDelete