Sunday, May 13, 2012

Monica si Ionut s-au certat, oare se mai impaca

Labels:

Daca ati urmarit Gala Mireasa pentru fiul meu de azi probabil ati vazut ca Monica si Ionut s-au certat. Bine, ei si ieri nu mai stateau unul langa celalalt si pareau tari incantati. Azi, erau la fel de suparati si doamna Mirela a incercat sa afle care sunt motivele pentru care cei doi s-au certat si daca mai este cale de impacare. Ei au mai avut discutii insa apogeul nemultumirilor a plecat de la pregatirea scenetei lor.

 Ionut a declarat ca Monica, inca de la anuntarea ca vor trebui sa pregateasca acele scenete, nu a fost incantata. El declara ca ea mereu are ceva de comentat. Monica a declarat ca tensiunile acumulate in casa Mireasa pentru fiul meu, precum si faptul ca nu se poate exterioriza, o fac sa-si verse nervii pe cine este mai aproape, adica pe Ionut. 

Intrebati daca isi mai doresc sa mai fie impreuna, Monica a spus "Nu stiu",iar Ionut "Vreau sa fim doar amici". Se pare ca cei doi nu prea se potrivesc ca si caractere. Desi caracterele opuse ar trebui teoretic sa se atraga. Ionut considera ca este jucaus, vesel, iar Monica foarte serioasa. 

Voi ce spuneti, se vor impaca cei doi? Sau vom ramane doar cu un cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu?




Articole similare:






1 comments:

  1. nu ca e prea batrina ptr Ionut si rautacioasa.

    ReplyDelete