Friday, June 8, 2012

Paradox - concurentii Mireasa pentru fiul meu doresc sa fie prieteni cu doamna Marioara

Labels:

Deci nu pot sa ma abtin cand vad cat de mult isi doresc unii concurenti sa ajunga in Marea Finala. Nu o sa dau nume, la modul general. Se pare ca foarte multe concurente dar si mame, printre care doamna Niculina, incearca sa se apropie de doamna Marioara. Sunt sigura ca acest lucru este pentru a atrage simpatica Leilor si pentru a nu fi nominalizate.
Observ ca si Ionut vorbeste mai calm cu Adrian, chiar se tachineaza. Acest lucru pentru mine este un paradox. Dupa ce toata lumea i-a pus la colt si i-a marginalizat, acum se dau mari prieteni.
Rusinica.




Articole similare:






4 comments:

  1. Asa este,Andreea,nu trebuia sa le intoarca spatele celor doi tocmai in momentul cand publicul vota piesele si echipele, asa au pierdut din voturi si acum si/a dat seama, cam tarziu!

    ReplyDelete
  2. Daca ar fi fost sa aleg pe cineva dintre concurenti si sa-i trimit la Viena, cu siguranta alegeam pe Edina, frumoasa, diafana si pe Imre muzicianul.

    ReplyDelete
  3. Este normal ca toti, acum pe ultima suta de metri, sa se poarte altfel. Cel putin, emisiunea este mai calma. Cu toate astea, o strica destul de des certareata Andrada.

    ReplyDelete
  4. ai dreptate !asta o sa se marite cind s-o construi linie de metrou direct bucuresti-mioveni !

    ReplyDelete