Tuesday, July 24, 2012

Zvon - Marea Finala Mireasa pentru fiul meu 11-12 august

Labels:

Circula un zvon. Si anume ca Marea Finala Mireasa pentru fiul meu va fi in 11-12 august. Edina a spus intr-o emisiune ca marea finala va fi o supriza buna pentru ziua de nastere a lui Adrian. Adrian este nascut pe 12 august. Asta inseamna atunci ca Marea Finala va avea loc pe 11 sau 12 august. 12 august pica duminica, deci cred ca cel mai probabil va fi pe 11 august, adica sambata.

Caravana Mpfm ajunge pe litoral, unde va fi pana in 29 iulie. Mai urmeaza cateva judete din vest, daca mai mai este cazul, cum este Timisoara. Cred ca nu va fi nici un fel de pauza intre sezoane, desi ma gandesc ca doamna Mirela are nevoie de un concediu.

Putem observa ca tensiunile sunt din ce in ce mai mari si se scot "armele grele". Si cum este un show matrimonial, prima data se loveste intr-unul dintre cele mai solide cupluri, Dragos-Alexandra. Ionutu' si Monica inca nu m-au convins 100%.





Articole similare:






5 comments:

  1. imi doresc din suflet sa numai fie Mirela moderatoare este sub orice critica suburbana nu face decat sa intretina scandalul cred ca doar asa stie sa modereze-urat- si nu este principiala este vizibil partinitoare si masluieste voturile ne cheltuim banii pe sms-uri in zadar caci rezultatul apare asa cum vrea ea ,daca ramane tot ea eu nu mai vizionez nici o emisiune este o mizerie,sunt fraieri cei ce cred ca este o emisiune pe bune .

    ReplyDelete
  2. daca emisiunea se termina pe 11 august atunci sigur Adrian si Edina vor face nunta.Le doresc sanatate si sa fie teferi pana atunci in aceasta haita de sacali din jurul lor.

    ReplyDelete
  3. eina , dragos , doamna marioara va iubim,aveti grija de voi.fiti invingatori

    ReplyDelete
    Replies
    1. Invingatori ,la ce ?Parca era o emisiune matrimoniala , nu una de vulgaritati,scandaluri si jigniri provocate de mitocanul de Adrian si perversitatea Marioarei.

      Delete
  4. In emisiunea de azi,"haita'",se dezlantuie plina de spume contra lui Adrian,care a zis ca va dona bani pentru cei neajutorati,iar Andrada plus Alexandra (care-si merita soarta din PLIN),zimbeau ironic ,nemincatii pamintului,care sint gata sa-si vinda pina si sufletul,pentru un blid de mincare,tocmai ei vorbesc,atita nerusinare au in ei,adunatura de nemincati ce sint!Gabriela,ca sa mai dreaga busuiocul fatza de tzoapa de Alexandra,zicea ca a munci cu ziua prin Italia,nu inseamna a fi sclav.Nu draga 'Dovlecel",inseamna a fi SERVITOR,care munceste prin case,si face cele mai joase munci(nu vrem sa specificam),munci care macar le faci in tzara ta ,parca suna altfel!Macar esti la tine acasa,si pentru moment,daca asta este situatia,le facem,dar macar sint ACASA!,Aveti ceva de completat dom'STEFAN?.aDRIAN,PRIN MUNCA LUI SI-A PARINTILOR LUI ARE 3 CASE,MASINA,IAR LA SERVICI ESTE ASTEPTAT CU DRAG,IN SECUNDA 2 ,ESTE ANGAJAT,nu trebuie sa plece cu ziua pe alte meleaguri!Noi zicem,ca ar fi bine sa ne vedem un pic de lungul nasului,ca asa e frumos!Dragoselu,cu prea-frumoasa miorlaita,va sta cu chirie dr 100-200 de euro pe luna cu chirie,ca pisicoasa de Alexandra nu va locui la provincie,sa-i zmulga buruienile prin gradina Gabrielei!Ea,are alte vise,dar precum se vede, a cam dat chix!Nu-i nimic,o merita!Din plin,va asiguram!

    ReplyDelete