Tuesday, August 14, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 14 august 2012

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 14 august 2012
 Doamna Marioara considera ca Adrian nu ar trebui sa plece in strainate, dupa cum vor multi. Cel mai bine ar fi sa se insoare, sa faca un copil, apoi sa plece unde vrea caci are dansa grija de copil. Vedeti si alte planuri ale fetelor pe termen lung. Andrada a fost tachinta de fete, dar si de catre doamna Mirela pe tema mancarii. Dar si Andreea a fost vizata deoarece a mancat noaptea.

Emisiunea de la 14:00. Se pare ca Ionut si Monica au avut ceva neintelegeri de la regulile unui joc. Andrada a castiat 20.000 de ron din Marele Premiu si se pare ca anumiti concurenti au fost deranjati de acest lucru.
Andrada s-a certat din nou cu Adrian, pe care l-a acuzat ca-i urmareste pe concurenti prin casa si ca el nu doreste ca nimeni sa nu se casatoreasca. Probabil din cauza marelui premiu. Tatal Alexandrei a impartasit cu Dragos cateva impresii la Gala Mireasa pentru fiul meu de sambata. Doamna Lucica de la sezonul 3, fetele si mamele au o intrebare: Aveti mesa sau acela este parul dumneavoastra natural?




Articole similare:






0 comments:

Post a Comment