Wednesday, August 15, 2012

Reluare Mireasa pentru fiul meu din 15 august 2012

Labels:

Reluare Mireasa pentru fiul meu din 15 august 2012
In primul rand La Multi Ani tuturor care poarta numele Sfintei Maria. In emisiuna de dimineata, s-au dat foarte multe materiale de la ziua Alexandrei. Doamna Marioara nu a participat la ziua Alexandrei deoarece considera ca nu a invitat-o.
Irina a petrecut alaturi de concurenti. Si se pare ca Irina regreta ca a plecat din competitie si ca a plecat ca o lasa. Irina a discutat si cu Adrian, si se pare ca este prietena cu Alexandru.

Monica trista. Andreea crede ca Monica este trista pentru ca nu se dau materiale din care sa reiasa cat de mult se iubeste cu Ionut. Si cum Marea Finala se apropie...... Si e suparata ca multi nu cred in iubirea lor.

Emisiunea de la 14:00. Sambata se fac Eliminari. Cel putin unul dintre concurenti va pleca.Si se vor face eliminari si in 25, deci vor mai pleca si altii. Ionut i-a daruit Monicai un buchet de flori, o felicitare. Alte subiecte Mireasa pentru fiul meu, mai jos.




Articole similare:






1 comments:

  1. Nu vad de ce este suparata Monica ca noi cei de afara nu credem in iubirea lor,pai asa este nu credem ,dupa competitie cei doi nu vor mai fi impreuna,Monica este mult prea serioasa si Ionut un copil ,afara se va dezmetici va va vedea ca Monica nu este chiar fata care si-ar dori sa fie langa el,zica ce o vrea dar el suspina dupa Irina.
    Si apropo de Irina ,Adrian se vede ca o place pe Irina chiar daca aceasta are doar 20 de ani.

    ReplyDelete