Thursday, August 23, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 23 august 2012

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 23 august 2012
Sunt de-a dreptul orpilata de ceea ce se intampla in casa Mireasa pentru fiul meu. Acum, pe ultima suta de metri, din nou se da in Dragos. Ionut si Monica, daca pana acum nu ati reusiti sa va faceti proprii fani(mai multi), acum incercati prin victimizari de 2 bani. Doamna Niculina a prins glas, poate din cauza ca-i este teama ca va pierde cele 400 de milioane acumulate de doamna Mariana.
 Urat. Atata timp cat alti concurenti Mireasa pentru fiul meu au facut audiente de-a lungul acestor luni, sa ne arunce in fata o nunta si o victimizare. Nu sunt de acord cu acest lucru. Vad ca si Monica a prins glas, dupa atatea luni de secrete si tacere.

Dupa cum comenta cineva pe Facebook, Ionut e ca o capusa. Ba pe spatele lui Dragos, ba pe spatele lui Adrian. Nu cred ca fanii lui Adrian il vor vota pe Ionut, pentru ca isi vor vota preferatul.
Sper ca doamna Gabriela sa joace corect si o nominalizeze pe Monica, avand in vedere ce s-a intamplat in ultima perioada. Doamnei Niculina i-a revenit glasul, a vorbit in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de azi, cat nu a vorbit in 5 luni. Sa fie de vina cele 400 de milioane? Se pare ca si Monica, secretoasa casei, a prins grai. Sunt foarte uimita de ceea ce se intampla. Au vazut ca nu fani ca Alexandra, Dragos, Andrada si Adrian, si hop, lupta cu ce pot. Destul de penibil, spun.




Articole similare:






3 comments:

  1. Foarte bine ca Ionut i-a descoperit pe falsii de Dragos si Alexandra. Da cei doi au stat impreuna si s-au harjonit doar pentru bani ,pentru alceva nu. Iubire intre cei doi nu este. Ma bucur ca Adrian a fost cel ca a spus de la inceput ca intre Dragos si Ionut nu este prietenie ci doar interes.Asa a fost si intre Alexandra.Irina,Andrada si Monica,doar interes din partea Alexandrei sa ajunga in finala si sa capete niste bani.

    ReplyDelete
  2. Dragos care este un baiat mai putin pregatit si cu f. f. multa rautate si invidie in el nu va face cuplu de durata cu Alexandra cum nu sunt eu popa. Numai ranjetul lui in coltul gurii arata cata rautate are in el....seamana perfect cu mama lui, Gabriela.

    ReplyDelete
  3. Isi vor vota fanul? E foarte grea limba romana...Destul de penibil si sa folosesti cuvinte multe dar sa nu le stii intelesul: "Nu cred ca fanii lui Adrian il vor vota pe Ionut, pentru ca isi vor vota fanul."
    Mai incearca, poate iti iese cum trebuie a doua oara.

    ReplyDelete