Thursday, November 1, 2012

Lorena si Maricel s-au despartit

Labels:

Din pacate, Lorena si Maricel s-au despartit. Este un al doilea cuplu Mireasa pentru fiul meu cu probleme editia aceasta. De fapt al treilea, daca pun la socoteala si pauza dintre Dragos si Coco.

Lorena s-a decis sa puna punct relatiei cu Maricel. Se pare ca Lorena este nemultumita de comportamentul lui fata de unii dintre ceilalti concurenti. Ea dorea cred ca el sa mai lase de el, sa nu mai intre in conflicte si sa se poarte frumos cu ceilalti.

Probabil ca pe viitor, desi s-a purtat frumos cu ea, situatia se putea schimba. Eu cred ca l-a vazut prea impulsiv si s-a speriat.
In plus, mai declara ca Maricel este gelos. Ma rog, chiar el a recunoscut acest lucru.  Eu cred ca el chiar a pus suflet in aceasta relatie, ieri chiar i-a marturisit ca o iubeste. Ea s-a speriat de comportamentul lui, de fire impulsiva, de faptul ca nu se poarta frumos cu ceilalti si spune ca nu mai vrea sa treaca inca o data printr-o astfel de relatie.




Articole similare:






2 comments:

  1. Maricel chiar o iubeste pe Lorena dar nu stiu daca si ea il iubeste. cred ca ea are pe altcineva in vedere si cauta motive nefondate. vreau sa fac un comentariu care nu are legatura cu acest subiect .de ce va bate-ti joc de noi domnilor de la acest show ? pune-ti niste litere care de abia le intelegi nu se poate sa facem comentarii altfel?

    ReplyDelete
  2. cu siguranta se vor impaca

    ReplyDelete