Tuesday, November 13, 2012

Mireasa pentru fiul meu din 13 octombrie 2012

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 13 octombrie 2012. Apar primele victime la Mireasa pentru fiul meu 2. Ma refer la victime din cauza emotiilor. Tin minte ca si doamna Gabriela din sezonul 1 mai patea asa.
Florin a avut nevoie de ajutor medical pentru ca a acuzat dureri in zona inimii. Dupa Gala Mireasa pentru fiul meu de sambata.
Probabil Florin chiar are sentimente fata de Stefania si nu i-a picat bine cand a vazut-o alaturi de George. Insa trebuie sa fie demn, barbat si sa incerce macar sa para indiferent. Vestea buna este ca nu are probleme cardiace, ci a fost un junghi intercostal de la emotii.

Si doamna Elena a facut un atac de panica. Probabil ca dansa a acumulat multe si isi dorea sa paraseasca casa Mireasa pentru fiul meu.
Razvan o place doar pe Madalina, dar aceasta nu doreste sa formeze un cuplu cu el. George spune ca daca nu va fi cu Madalina, nu va fi cu nici o fata.
Mireasa pentru fiul meu de la 14:00. Din pacate, azi nu prea am timp sa comentez imaginile din lipsa de timp.




Articole similare:






1 comments:

  1. Suflete pereche
    Au fos alesi din mii participanti sa-si lege destinele aici in Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu. Fara sa se cunoasca , fara sa stie atrasi de bogatie si distractii, acesti copii viseaza fericire. O fericire cladita pe dune de nisip miscator, se naruie la cea mai mica adiere. Isi cauta fiecare « sufletul pereche » asa sa fie oare ? Stiu ei ce inseamna acest lucru ? Nu ! Nici nu aveau cum sa-si dea seama. In prima zi cand au fos pusi fata in fata, fetele aliniate in sir ca sclavele vandute-n targ, baietii analizandu-le din cap pana-n picioare fara sa stie mare lucru unii despre altii, obligati sa le aleaga asa ca la mezat. Unde era sufletul fiecaruia in acel moment ? Departe in neant, nu aveau cum sa se gaseaca acolo, unde femeia a fost badjocorita pur si simplu in fata lumii.
    Ce inseamna a fi Femeie ??Barbatii trebuie sa cunoasca valoarea unei femei, sa fie foarte atenti, sa nu faca o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile...
    « Femeia provine din coasta barbatului, nu din picioare ca sa atinga pamantul, nu din cap pentru a fi superioara ci din barbat pentru ai fi egala, din brate pentru a fi protejata, si din inima sa fie iubita »
    Atrasi de-nfatisare si haine inselatoare baietii au ales. De ce baietii ? Aici a fost cea mai mare greseala, inca de la inceput s-a taiat orice posibilitate de legatura sufleteasca ce trebuia sa se nasca intre acesti copii si s-a continuat pe aceeasi ideie tinandu-i despartiti o luna de zile, timp in care a functionat numai « Telefonul fara Fir » De aici nenumarate confuzii, mesaje trunchiate si transmise de catre mame, fiecare dupa felul ei de gandire si intelegere, uneori fara nici o logica.
    Au venit sa-si gaseasca sufletele pereche , stiti ce inseamna oare, voi incerca sa va explic ?:
    « Anticii credeau ca zeii au zamislit cate doua suflete intr-o sfera, unul de femeie, celalalt de barbat. Apoi sferele au fost despartite in doua, si lasate sa rataceasca prin univers..Cand cele doua bucati se regasesc, devin din nou una, esenta iubirii, dragostea perfecta. «
    Suflet pereche este o persoana pentru care altcineva are un sentiment adanc de afinitate, dragoste, intimitate, sexualitate, spiritualitate si/sau compatibilitate. Este aceea persoana care te completeaza, care iti termina propozitia, care stie ce gandesti doar daca se uita in ochii tai. As putea sa spun ca eu cred ca pentru oricine exista o persoana, undeva in lume, sufletul pereche, a doua jumatate. Asta nu inseamna neaparat ca acele doua jumatati se vor si intalni. E posibil sa se ciocneasca din intamplare pe strada, sa se priveasca din greseala intr-un magazin, si totusi sa nu realizeze inevitabilul.
    ****Un suflet-pereche este cineva care are un lacat la care se potriveste cheia ta, altfel spus, cheia ta se potriveste in lacatul lui. Cand ne simtim destul de in siguranta pentru a deschide aceste incuietori, iese la iveala adevarata noastra identitate si putem fi pe deplin cine suntem cu adevarat; putem fi iubiti pentru cine suntem si pentru cine credem ca suntem. Fiecare dintre noi ii dezvaluie celuilalt partile cele mai bune. Indiferent ce ar merge rau in jurul nostru, cu acea persoana suntem in siguranta in paradisul nostru.****

    Voi ce parere aveti? Credeti ca aceste cupluri formate la comanda sunt sau pot fi considerate drept suflete pereche ?

    ReplyDelete