Tuesday, January 15, 2013

Mireasa pentru fiul meu din 15 ianuarie 2013

Labels:

Mireasa pentru fiul meu din 15 ianuarie 2013. Se pare ca in casa Mireasa pentru fiul meu s-a declansat al treilea razboi mondial dupa nominalizarile de sambata. Pe langa astea, Dragos iarasi s-a enervat pe doamna Stefana, despre care spunea ca-l duce la disperare.
Prietenii mai putine in casa Mireasa pentru fiul meu. Alin l-a rugat pe Dragos sa cumpere 2 pachete de tigari pentru Andreea, Cornelia s-a suparat pentru ca voia si ea si ea a aflat ultima.
Alin a fost deranjat la randul lui de afirmatiile Corneliei.
Haideti sa dezbatem si emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la ora 14:00. Plans, suparari si sunt atat de tineri, dar foarte tensionati. Se pare ca, Cristina i-a pregatit o supriza de ziua lui Cosmin, o cina romantica. Frumos gest. Tensiunile dintre cuplurile Cornelia-Dragos si Lorena-Maricel au luat amploare. Oricum nimeni nu prea se mai intelege cu nimeni acolo.




Articole similare:






1 comments:

  1. Lorena,cat circ ai jucat cu bocetele tale! Se vedea cat te straduiai sa arati ca plangi,cat esti de penibila si de proasta.Esti cea mai nesuferita tu si botosul tau de Maricel.Vai de tine cu asa un individ rau,dusmanos,cu o privire care te inspaimanta,tot timpul nervos si agresiv.Nu stiu cum parintii tai nu iti deschid ochii.Nu ai mai vazut barbat in viata ta?

    ReplyDelete