Monday, March 25, 2013

Cine e fata care a primit numarul de telefon de la Dragos

Labels:

Dragos i-a dat numarul de telefon unei fete. Afla cine este fata, mai jos. Se pare ca nu doar Florin a avut parte de admiratoare in clubul Princess din Bucuresti. Astazi o fata a declarat pe grupul Mireasa pentrul fiul ca Dragos i-a oferit numarul de telefon. Mada, asa se numeste, il place demult pe Dragos insa nu a avut curaj sa intre in competitia Mireasa pentru fiul meu. Insa a fost sambata in club, a dorit sa vorbeasca cu Dragos, insa cum nu a dorit sa fie filmata, acest lucru nu a fost posibil. Insa dupa ce a facut o poza cu cu el, Dragos i-a oferit numarul de telefon.

Din pacate, ea nu mi-a dat numarul lui de telefon pentru alte sustinatoare. De altfel, nici nu ar fi fost moral. Dragos i-a oferit ei numarul pentru ca a dorit. Ulterior, dupa poza, Cornelia nu l-a mai scapat pe Dragos din priviri. Cel putin asta a spus Madalina. Probabil Cornelia il iubeste.



Cine este fata?Vedeti mai jos. Este frumusica.

Cateva mesaje Madalina  ba da l-am pupat :)) mi-a dat nr , e f ok baiatul

Madalina pe dragos am vrut sa intru in casa pt el dar nu credeam k fac fata

 Sursa pozelor. Facebook.com





Articole similare:






2 comments:

  1. In club toti tinerii se dau in stamba. Cosmin a fost crescut intr-o educatie spartana iar Cristina mai libertina si asa nu se potrivesc daca nu se dau unul dupa celalalt.

    ReplyDelete
  2. care e adresa de facebook al acestei madalina?

    ReplyDelete