Monday, April 15, 2013

Ce au in comun Maricel Totolici si Mirela Pavel

Labels:

Ce au in comun Maricel Totolici si Mirela Pavel? Cam asta era intrebarea de astazi. De-a lungul timpului ,de cand Maricel a sarit gardul si pana in momentul de fata, s-a incercat discreditarea Lorenei prin orice fel. Mai mult, de cand aceasta a format un cuplu cu George, si acesta este atacat pe toate fronturile. Urat ce se intampla.

Revin la ideea anterioara ?Ce au cei doi in comun? Simplu. Este vorba despre fostii refuzati in dragoste. Lorena nu l-a mai vrut pe Maricel, George nu a mai vrut-o pe Mirela. Si mai nou, cei doi sunt prieteni pe Facebook.


De unde a aparut aceasta plangere?De ce nu a spus adevarul cand i-a declarat ca-l iubeste si-l vrea inapoi? Efectiv ma dezgusta la ce chestii recurg anumite persoane. 
Sper sa nu mai aud de ele pana la sfarsitul concursului deoarece nu sunt concurenti, iar pe noi ne intereseaza concurentii.

Aaaa, daca George este o fire violenta ramane de vazut. Este inchis si cu siguranta vom vedea daca va avea iesiri gen Dragos cu nervii lui sau Maricel cand l-a scuipat pe Florin.




Articole similare:






3 comments:

  1. Sigur ca Maricel a fost violent atat in vorbe cat si fizic,a dat cu piciorul in perete si a facut gaura,l-a scuipat pe Florin ,a consumat alcool peste masura,iar in vorbe cu fiecare baiat a avut ceva de spus ,cu Dragos , cu Alin,cu Florin ,cu Razvan si daca mai statea in casa si cum Lorena se despartise de el iar George a intrat pentru Lorena avea sa fie bataie in toata regula la propriu si atunci vedeam cine este violent si cine nu.Pana una alta Maricel este cel violent,Maricel este cel ce inventeaza sa nu uitam cum a vorbit la adresa Lorenei barfind-o fata de Cornelia,apoi minciunile la adresa Corneliei ale lui Alin si Andreea. Si cu asta am spus totul despre Maricel cel plin de aere,cel care facea dosare , dar care uita sa spuna ca el are dosar pentru ca la volan era in stare de ebrietate.

    ReplyDelete
  2. Maricel este atit de hidos si de pervers incat mi-e sila sa privesc emisiunea atunci cind intra el in direct....nu se poate linisti ca acum LOre este cu George si este constient ca niciodata nu va mai fi cu ea...si in plus moare de ciuda ca acest cuplu au atitia fani care ii sustin si e foarte probabil sa ia si premiul mare....sunt sigura ca el a facut cu fosta lui George o alianta ca sa-i discrediteze pe cei doi...si acuma stiind ca Maricel are legaturi pe unde vrei si normal ca vor aduce si probe si tot...dar lumea de afara alege singura daca sa creada sau nu...asa ca cred ca va fi in zadar...

    ReplyDelete
  3. Suntem un grup de privitori fideli ai emisiunii Mireasa pentru fiul meu si vrem sa ne spunem parerea.: Filip, Beta, Corina, Aura, Emilian, Valentin. Suntem trecuti de prima tinerete, avem experienta destula in viata de zi cu zi si de aceea vrem sa va spunem cu mana pe inima ca Maricel e un golan si un smecher mincinos. Nu e nimic adevarat din ce spune el, a fost pus de Mirela fosta lui George, s-au vorbit, s-au sfatuit, ca intr-o telenovela proasta si au decis sa le faca rau celor doi care sunt destul de naivi, ma ales Lorena. Maricel profita de naivitatea si credulitatea Lorenei, si vrea s-o distruga. este razbunator si foarte rau, dupa ce ca e golan si are caracterul infect pe care il are.
    Propunerea noastra este sa il inscrieti pe Maricel mincinosul la https://www.facebook.com/pages/Poligraf-Expert-Center/273663102734158
    NU Lorena trebuie sa dea socoteala, ci acest potlogar infect si cu gasca lui de prostituate din Galati. Iar Florin e nebun de-a binelea. Nu l-am suferit nici in gala cand debita ineptii, dar acum e posibil sa se ia de femei batrane pe strada si sa le ameninte si sa spuna ca Mirela e frumoasa? Dar ce, noi nu avem ochi sa vedem cum e de fapt ?
    Alin si Andreea au devenit de-a dreptul foarte rai si nesuferiti si arunca cu noroi si cu minciuni in Lorena ca sa ajunga ei pe primul loc. Cum isi permit ei sa asigure auditoriul ca Lorena e vinovata? Au stat cu lumanarea la fundul Lorenei? Ar trebui dati in judecata pentru calomnie si minciuni Maricel, Florin, Mirela, Alin si Andreea. Florentina ar fi bine sa se ceara singura acasa pentru ca a ajuns de nesuportat cat e de rea. Dar nu o intrece pe Andreea. Noi telespectatorii cer expres sa NU il mai aduceti pe golanul de Maricel in emisiune ca tindeti sa ramaneti fara rating. Nu il sufera nimeni pe acest troglodit mincinos si defaimator, ca sa dea el bine. A fugit ca un las, asa cum de fapt este si in realitate. Nu a avut curajul raspunderii, dupa ce a facut ce a facut ( si nu ne referim la incalcarea nici unei legi, caci nu a fost vorba de asa ceva.) El este un mizerabil fara margini, pentru ca are un caracter mizerabil. Asa s-a nascut si nu il poate schimba nimeni. Dar faptul ca Mirela, fosta lui George s-a culcat cu Maricel asta nu va spune nimic? Va dati seama cata perversitate murdara este la acestia doi, care nici macar nu pot fi numiti oameni. Dar Alin si Andreea, ce au facut ei in apa cand au fost plecati asta nu va spune nimeni? La ei nu s-a incalcat legea? De ce arunca cu noroi in altii? Ca sa nu se descopere ce au facut ei? Sa dovedeasca faptul ca nu au incalcat legea si apoi sa isi permita sa vorbeasca de altii.

    ReplyDelete