Thursday, April 4, 2013

Diana Mireasa pentru fiul meu 1 s-a despartit de logodnicul ei

Labels:

diana mpfm 1
Veste proasta. Diana a anuntat ca s-a despartit de logodnicul ei, Mihai Gaina. Asta inseamna bineinteles ca Alexandra si Dragos, care se casatoresc in octombrie anul acesta, au ramas fara nasi. Asta nu e problema mare, imi pare rau ca Diana nu si-a gasit jumatate. Pentru ca daca s-au despartit, poate nu acela era destinul lor.

O sa atasez mai jos intregul mesaj pe care Diana Carmen Ciobanu l-a postat pe profilul de Facebook al Alexandrei.
Din cate am inteles eu, Mihai era foarte atasat de parintii lui care reprezentau planul 1 in viata lui. Astfel, Diana a ajuns in plan secundar. Nu prea e placut sa stii ca esti pe locul doi in viata logodnicului, chiar daca este vorba despre familia. Familia, adica mama si tata au locul lor aparte in inima fiecaruia. Se pare ca Mihai a considerat mai important sa fie cu parintii lui. Ar mai putea exista o explicatie. Se poate sa se fi speriat si a invocat acest motiv cu parintii. Ce a fost intre ei doi, doar ei stiu. Imi pare rau cand aud astfel de stiri. 
Diana, fiecare avem un destin.


 Diana Carmen Ciobanu
"Toata lumea ma intreaba ce s-a intamplat de ce acum sunt singura. Cred k am o datorie fata de voi sa va spun k nu mai sunt impreuna cu Mihai Gaina. Da... nu mai suntem impreuna de ceva timp si asta datorita faptului k el a ales sa isi traiasca viata alaturi de familia lui. Conceptia lui fata de propria familie este k familia consta in mama, tata si dupa sotie si...deci, eu eram tot timpul pe locul doi. Eu consider k familia mea consta in sotul si copii mei mergand in paralel cu familiile noastre. Eu nu consider ca viata trebuie traita in conditiile altora ci merg in viata cum consider eu k este mai bn pt mn...iar cand alti se considera stapani pe viata ta si tu nu ai dreptul la nimik inseamna k iti bati jok de tn si nimeni in lumea asta nu merita sa fie bataia de jok a unor oameni care considera ca atat timp cat copilul lor este cel mai destept si cel mai frumos alti trebuie sa se supuna si cand cel care l-ai ales sa iti fie alaturi la bn si la rau te lasa pt k parinti ii impun sa renunte la tn si sa aleaga pe cineva care doar lor le place si sa te lase pt k el nu poate sa traiasca fara mama si fara tata mi se pare o lasitate,o imaturitate si o incapabilitate sa iti iei viata in propiile maini. Asta e ....am ales cu inima si alti au ales cu capul. Nu le doresc decat pace sufleteasca si multa multa putere sa treaca peste raul care l-au facut in viata si sper sa invete din greseli si sa lasa IUBIREA sa isi vada de drum si sa nu se mai bage in viata celor care s-au iubit, sa nu uite ca si ei odata s-au iubit si nimeni nu le-a stat in cale. Eu consider k parinti nu sunt cei care te nasc sau te cresc ci cei care sunt alaturi de tine indiferent k le e bn sau le e rau iar datoria copiilor fata de parinti este sa ii respecte nu sa isi inchida viata in conceptiile parintilor lor. In viata trebuie sa stim mai intai ce vrem de la ea si dupa sa facem ceva pt viata noastra. Referitor la Alexandra Apostol, da...nu mai suntem nasii lor si imi pare nespus de rau dar asta e. Trebuie sa acceptam viata care ni se ofera. Asa se intampla cand alti nu te lasa sa traiesti asa cum vrei tu...trebuie sa iti ei alt drum in viata iar dak D-zeu a ales sa se intample asta inseamna ca drumul pe care pornisem nu era cel mai bun. Multumesc pt ca m-ati sustinut atat in emisiune cat si in viata de zi cu zi. Pwp si sper sa va dau cat de curand si vesti bune."

Acela este mesajul Dianei. Sursa mesajului : Facebook.com
Articole similare:


0 comments:

Post a Comment